Mijmeringen van een slavin…

Mijmeringen van een slavin…

Begin deze maand vroeg ik aan Meester of hij nog eens de regel in overweging wilde nemen waarbij ik vooraf om toestemming moet vragen om met mezelf te mogen spelen. Niet zozeer dat ik toestemming moet vragen, maar ik kreeg echter maar ongeveer 1x per 2 weken toestemming… En dat vond ik toch een beetje weinig… 😋
Kreeg natuurlijk de leuke opmerking terug dat ie daar eens over na moest denken hoe ik iets meer plezier kon hebben… Het hoefde van mij natuurlijk ook weer niet iedere dag. Maar Meester vond iedere dag veels te vaak voor mij. Hij dacht eerder aan 3x per dag…, dat zou beter zijn voor mij…🙈

Uiteindelijk werd het dan 2x per week. Maar als ik dan toch zo lekker wilde klaarkomen, moest ik het dan ook maar meteen 2x achter elkaar doen. Maar indien geen 2 keer dan komt die keer er de eerstvolgende ronde bij… en indien dan geen 3 keer dan wordt het de keer daarna op 1 dag 2x 2… 😱
Dus als ik aan de gang zou gaan, moest ik er wel voor zorgen dat ik in de mood was…
Ik mocht gelukkig zelf de dagen en de manier waarop kiezen. Hoef alleen maar verslag uit te brengen wanneer en hoe vaak ik het heb gedaan.

Of ik hier nu zo blij mee ben… Ik weet het nog niet. Zeker die 2x achter elkaar. Soms is het gewoon lekker om meteen na je orgasme lekker in slaap te vallen… Nu laat ik dat wel uit mijn hoofd en is het gewoon even bijkomen en gewoon nog een keer. Hoppa! Het gaat mij toch niet gebeuren dat ik anders gewoon 3x achter elkaar moet klaarkomen…

Maar goed, de eerste keer deed zich aan, ik was in de mood, dus leek me 2x wel te moeten gaan lukken. Nou dat heb ik geweten. Kennelijk was de urge een beetje hoog opgelopen, want ik dacht dat ik er in bleef… Zeker bij de 2e keer bleef ik maar in mijn piek hangen…
Meester kon weer lekker gniffelen…😈

Later die week dacht ik lekker op een zaterdagochtend beetje uit te slapen en nog even lekker soezen in bed. Oh, wacht dat kunnen we nu nog gezelliger maken, hoef nu niet eerst toestemming te vragen… Zo gezegd, zo gedaan. Satisfyer erbij, beetje spelen en ja hoor, daar ging ik voor de eerste keer over het randje… Terwijl ik even rustig lig bij te komen en me aan het voorbereiden ben voor de tweede keer, bedenkt mijn bovenbuurvrouw dat het tijd is om te gaan stofzuigen…😱 NEEEE!!! Niet nu!!! Het is zo’n irritant, storend geluid, waarbij de stofzuiger over (ik denk) een laminaatvloer gaat. Best wel herrie. Annoying…!!! En omdat ik me eraan irriteerde, zakte natuurlijk mijn mood tot het vriespunt. Nee, het gaat me niet gebeuren dat die tweede keer me niet lukt. Ik wil niet de volgende keer drie keer moeten klaarkomen… Het gaat me potverdorie lukken…!
Ok, dat had dus duidelijk geen zin. Pfff, adem in, adem uit, relax, ontspan, sluit je af voor het geluid, kruip lekker in je coconnetje, focus op je gevoel in je onderbuik… En ja hoor, dan eindelijk…. Pfieuw.

Vorige week verliep de eerste keer nog redelijk. Bij de 2e keer klaarkomen, bleef ik wel ff edgen. De ontlading komt dan maar niet. Lijkt heel fijn, maar uiteindelijk wil je er gewoon even lekker overheen. Maar goed. Lukte gelukkig wel.
Bij de tweede keer die week, werd het toch wat lastiger. Zodra ook maar het idee ontstaat om even lekker een “feestje” te gaan bouwen, schiet Meester in mijn gedachten. Zie ik ‘m zo voor me, met een grote grijns op zijn gezicht, die pretogen en hoor ik zijn stem… En nee, niet om me op te geilen en me een stukje verder te helpen, maar juist om me te “pesten”, toch de toestemming niet te geven (die ik nu eigenlijk niet nodig heb) en de woorden dat ik nog best even uit kan stellen…😈

En nu zit ik dus in een nieuwe week en mag ik deze week weer 2x 2x met mezelf spelen en klaarkomen… Eens ff kijken wanneer ik daar zin in heb…😋

*****

Eind deze week ga ik samen met dinnetje naar het Ultimate bdsm-feestje in Beek en Donk. Helaas kan Meester door zijn operatie niet mee. Erg jammer natuurlijk, maar hij moet eerst goed genezen. Inmiddels loop ik natuurlijk redelijk te stuiteren, want de laatste keer met Meester, is al weer ruim 4 weken geleden tijdens het Try & Play feestje. Ben laatst wel even op ziekenbezoek geweest, maar hij moet heel rustig aan doen. Dus van spelen is voorlopig geen sprake.
Ik kaartte het onderwerp even aan, omdat ik graag even wilde wat wel en niet mocht tijdens het komende feestje. Ik had op zich al wel toestemming voor bondage.
Uiteindelijk kreeg ik gedurende de tijd van het feest de vrijheid om van datgene te genieten waar ik zin in had die dag. Ik zat hem met grote ogen en (bijna) open mond aan te kijken. Wist niet wat ik moest zeggen. In mijn koppie ging het alle kanten op, maar het was zo druk in mijn hoofd, dat ik niet eens wist wat ik allemaal dacht… 💥 Error, error, error…!!! 💥 Dit kan ik niet aannemen…!!!

Gelukkig kwam de oplossing ineens uit een onverwachte hoek… Mijn lieve mentor gaat uiteindelijk ook naar het feestje en door haar zou ik wel geslagen kunnen worden als Meester dat goed vindt. Check check dubbel check, ja, hij had zijn toestemming al gegeven, maar toch. Later geeft ie zelfs nog aan dat hij haar alle vrijheid heeft gegeven, die hij mij ook heeft gegeven. Dat hij ervan uitgaat dat ze goed voor mij zorgt en dat ik mijn eigen grenzen bewaak. Nou ik ben benieuwd hoe het avondje nu gaat verlopen. Dinnetje wilde ook nog wat waterbondage doen. Dus gezelligheid op en top!!! Heb er zin in!!! De Halloween-accessoires zijn ook in huis, dus we gaan ervoor 💀

*****

Waar ik overigens wel trots op ben, is dat ik een volgende keer met Meester zo goed als geen straf heb af te rekenen. De enige die er nu op het lijstje staan zijn 2x 5 caneslagen die ik nota bene heb opgelopen tijdens een sessie bij Meester thuis eind augustus. Ik had het de dag erna pas door, toen ik nog even de regels zat door te nemen. En zo eerlijk als ik ben, biecht ik het dan natuurlijk weer op… Had ook mijn mond kunnen houden. Nee, eigenlijk ook weer niet, want in de regels staat ook weer dat ik zelf om straf vraag als ik een fout maak…
Maar goed, verder nog 10 caneslagen voor het vergeten van mijn boekje toen we naar Try & Play gingen. Dus op dit moment 20 caneslagen als straf over een periode van inmiddels 9 weken. Dat is wel te overzien. Niet dat ik nou zo graag een overtreding maak. Want straf is straf en die slagen vind ik echt niet fijn. Maar ik ben ook maar een mens, en dan vergeet je wel eens iets, of je doet iets niet goed. Dus daar hoort dan wel een consequentie aan te zitten. Althans, voor mij dan. Ik gedij daar gewoon goed op, regeltjes en bij het niet houden aan die regels de consequenties ervan ondervinden.

*****

Oja, de laatste keer dat ik in de bench heb gezeten was op vrijdag 13 augustus… Dat is echt al een enorm lange tijd geleden (10,5 week…). Eigenlijk best jammer, want het geeft me gewoon heel veel rust. Even alles loslaten, aan niets hoeven denken, opgesloten in een kooi, gewoon even niets zijn…
Wil er zelf niet echt om vragen. Vind ik ook niet echt netjes. Misschien dat het hier schrijven op mijn blog weer een lampje doet branden bij Meester…😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *