Mooi verjaardagscadeau

Mooi verjaardagscadeau

Gisteren een hele fijne middag bij Meester gehad. Onze laatste afspraak was natuurlijk al begin januari, maar omdat ik op 4 februari vertrok voor bijna 3 weken vakantie in Tanzania, waarbij ik o.a. de Kilimanjaro zou gaan beklimmen en daarna lekker op safari, was afspreken pas weer mogelijk na mijn vakantie. Tijdens de vakantie even geen regels waar ik me aan hoefde te houden en omdat contact lastig was, ivm geen bereik, heb ik Meester toch best vaak gemist. Maar goed, ik landde op dinsdag en keek er mega naar uit om hem weer te gaan zien… 😍

’s Ochtends kreeg ik bericht dat 13.00 uur haalbaar zou zijn voor Meester en dat ik netjes gekleed moest zijn en er voor moest zorgen dat ik opgevuld was met een plugje o.i.d. 😱
Lekker rommelen in de ochtend, beetje troep opruimen van de vakantie, wasje draaien en dan lekker uitgebreid douchen en me gereed maken. Twijfel nog even over de kleding en schoenen, maar kies toch voor rokje, bloesje en naadkousen. Ik weet hoe leuk Meester het vindt als ik echt netjes ben en er op en top classy uit zie, maar ondertussen gewoon een slet ben, zonder slip en met een buttplug in…
Ik kies voor mijn middelste buttplug. Al tijdje geleden dat ik die in heb gehad en geen idee hoe lang die natuurlijk moet blijven zitten. Dus niet meteen overmoedig worden. Vlak voordat ik wegga, doe ik ‘m in. En ik merk in de auto al dat het wel wat met me doet. Ik word nu al rustig en krijg een heel onderdanig gevoel over me. Pff, wist niet dat het dit me zou doen.
Bij aankomst heb ik nog een paar minuten, check nog even mijn appjes, stuur een laatste appje aan mijn dinnetje en als ik nog 1 minuut heb, stap ik uit en loop op mijn gemak naar de voordeur. Positief nerveus…
Een warm welkom en dikke knuffel. Meester heeft vandaag een leren strokenrok aan. Andere kleding, ander begin… mmm, wat is ie allemaal van plan…
Ik ga koffie en thee zetten, terwijl Meester nog even iets moet pakken. Even snel naar toilet. Als Meester terug is, serveer ik hem zijn koffie, maar hij laat me nog even zitten met de warme koffie in mijn handen… Ik wacht geduldig tot hij klaar is op zijn telefoon en de muziek heeft aangezet. Ik vertel in het kort over mijn vakantie en hoe het is geweest. Dan komt Meester met een cadeau aan voor mijn 50e verjaardag…
Het is een vrij grote doos, mooi ingepakt met een strik er omheen. Licht gespannen pak ik het uit. Eerst voorzichtig de strik eraf, dan het papier losmaken. Ik zie nu een rode doos, maar nog steeds geen idee wat het is. Als ik heel voorzichtig de doos open maak, valt mijn mond een beetje open en ik kijk vol ongeloof Meester aan. In de doos liggen 2 polsboeien en 2 enkelboeien! Mooi blauw en zwart leer, gevoerd en met slotjes af te sluiten. Ik ben ontroerd, mijn eigen boeienset gekregen van Meester! 💖 
Even passen, want is op maat. Maar Meester is niet helemaal tevreden. Hij vindt de boeien eigenlijk te dik gevoerd… Gaat ie nog oplossen. Maar ik ben echt super blij. Gewoon mijn eigen boeienset van Meester! Prachtig verjaardagscadeau!!!
Als de koffie en thee op is, moet ik gaan staan. Omdat mijn enkelboeien nog over mijn kousen zitten, moet ik mijn voet op Meester zijn been zetten, hij maakt de boei los, stroopt heel langzaam mijn kous af en maakt de enkelboei weer vast. En in de herhaling voor het andere been… Ik krijg echt de rillingen, wtf gebeurt hier… Mijn rok gaat heel langzaam omlaag, terwijl Meester nog even goed voelt of ik heb voldaan aan zijn opdracht, ik wankel als ik uit mijn rok wil stappen. Sta nu al niet meer stevig op mijn benen, nogmaals wtf gebeurt hier…
Mijn bloes gaat over mijn hoofd en terwijl ie dingen in mijn oor fluistert, maakt ie mijn bh van achter los. Ik sta volgens mij inmiddels te trillen op mijn benen…
Hij neemt me mee naar de stangen boven mijn hoofd. Zet me vast en pakt een paar canes inclusief het mepding dat ik hem een tijdje geleden cadeau heb gedaan. De eerste slagen heb ik te pakken. En ik zweef nu al bijna… Het voelt zo fijn, wat heb ik dit gemist. Soms een venijnige mep, dan een uithaal van een cane, maar uit liefde gegeven en ik voel me super. Al heb ik dat volgens mij niet altijd zo geuit… LOL! Slagen met de canes op mijn bovenbenen en kont, maar ook op mijn dijbenen met het mepding. De straf wordt ook nog tussendoor afgerekend. Ondanks de pijn wil ik meer… 
Waarom en wanneer Meester me losmaakt weet ik eigenlijk niet, maar niet veel later lig ik weer voorover gebogen op het “fantastische” meubel. Onderbenen vast, mijn polsboeien aan elkaar en nog eens vast met een touw, zodat ik minder bewegingsruimte heb.
Ik voel diverse zwepen, een singletail, paardenharenzweep, een stropdas…. ik weet het niet meer precies. Het is niet altijd opbouwend, ik vloek, het doet zeer en toch wil ik meer… Plots voel ik een hand tussen mijn benen, damn ik ben echt mega geil. En voordat ik er erg in heb, heb ik een dildo in mijn kut, terwijl ik mijn buttplug nog in heb en ben ik helemaal opgevuld. Ik ben mega geil, voel zowel de dildo als de buttplug in en uit me bewegen, grom, vloek binnensmonds, grom, gooi mijn hoofd heen en weer en voel me wegzweven, maar toch duurt het even voordat mijn orgasme me overvalt. Damn, dit was heftig…
Ik krijg maar even de tijd om bij te komen, want Meester praat op me in en gaat weer verder met zwepen. Ik probeer een ritme te vinden, me over te geven aan de pijn, maar soms is ie zo heftig, dat ik het echt ff niet trek. Kan ik minder hebben…?? Ik wil meer aan kunnen… Voor Meester! Vloek weer, vervloek Meester soms en toch ben ik blij met iedere slag die ik krijg. Ik wil mijn grens niet aangeven, terwijl mijn hoofd weet dat het moet, maar mijn hart ligt bij Meester en mijn hart is nog niet zo ver…
Meester fluistert weer in mijn oor dat het aan mij is, dat hij ten alle tijden me altijd meer pijn kan doen, dan dat ik aan zal kunnen. Dat hij me altijd meer kan geven, dan dat ik kan hebben. En mijn hoofd weet het, maar mijn hart volgt nog niet. Meester maakt het me “makkelijk”, geeft me 2 slagen met een zweep (volgens mij een soort prikkeldraad zweep) die heel zeer doet, en dan 2 slagen met een doffere zweep, zodat de pijn wegebt. En gaat zo even door. Dit is wel vol te houden, dit kan ik weer hebben. En ineens is de doffere zweep weg en krijg ik alleen nog met de zweep met scherpe pijn en het duurt niet lang tot ik breek…. De tranen biggelen over mijn wangen, ik huil onbedaarlijk. Dit is waar Meester mij wil hebben… En gelukkig is ie er ook om mij op te vangen. Hij maakt me los en half kruipend ga ik op mijn dekentje aan zijn voeten liggen en blijf nog even verder huilen. Pfff, flinke ontlading… Een arm om me heen, dekentje over me heen.
En dan is daar het moment dat ik weer tegen een orgasme aan zit, waarvan ik weet dat ik het niet lang volhoudt en Meester toch gewoon net zo lang doorgaat, tot ik heftig klaarkom. Ik hoef echt niet te proberen om dit tegen te houden, want daar is geen beginnen aan… En het blijft niet bij 1 of 2 orgasmes… Uiteindelijk ben ik gewoon de tel kwijt geraakt ðŸ˜± en lig ik ook nu weer “gebroken” op de grond, tranen weer over mijn wangen… Bam, Meester heeft me nu ook op lust weten te breken… Wat is er vandaag toch aan de hand met me… Geile slet…🤭
Ik ben nog niet echt helemaal goed bijgekomen, als Meester zegt dat ie eigenlijk wel een kop koffie heeft verdiend voor zijn harde werken. Ik voel dat ik nog niet op mijn benen kan staan, dus kruip ik met een wattig hoofd richting het aanrechtblok. Op mijn knieën maak ik de koffie en met het kopje in mijn hand kruip ik voorzichtig weer terug. Meester zit al weer in zijn stoel en zittend op mijn knieën bied ik hem zijn koffie aan. Hij laat me echter nog even zo zitten. Ik berust me in de situatie en voel me heel erg ok ðŸ˜
En toen had ik toch echt even mijn mond moeten houden… Want wie vraagt er na zo’n fijne middag toch nog om een birthday spanking… Yep, deze dame ðŸ™ˆ Dus voorover op mijn “favoriete” meubel krijg ik een barehand spanking. En dan niet van die zachte tikjes op mijn billen, maar gewoon van die knoertharde knallen, waarbij je billen al na 1 slag enorm gloeien… En dat dus 50 slagen lang!
En alsof dat nog niet genoeg is, zijn mijn tieten ook nog aan de beurt. En dan tel ik keurig mee, denk ik dat het klaar is, en krijg ik gewoon nog een paar extra klappen… Meester kan er ook geen genoeg van krijgen… LOL.
Ik ben weer vet verwend! Eerst met het prachtige verjaardagscadeau en dan met zo’n heerlijke middag.
Waar ik nog even van mag blijven nagenieten door de blauwe plekken op mijn bovenbenen, de plekken op mijn tieten, maar bovenal de zeer gevoelige plekken in mijn nek (aan beide kanten), waar Meester echt heel hard heeft gebeten… de vampier….🧛‍♂️ die zelfs aan 1 kant tot een blauwe plek heeft geleid.
Oja, heb Meester toch maar weer gevraagd of mijn regel 40 weer terug gedraaid mag worden… 2x per week verplicht 2x achter elkaar klaarkomen is voor mij toch ook niet alles. Dan toch maar liever gewoon vragen of ik met mezelf mag spelen en mag klaarkomen. Met het risico natuurlijk dat ik een “nee” als antwoord krijg… Maar die moet ik dan maar op de koop toenemen.
Dank lieve Meester!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *