Benchopdracht

Benchopdracht

Donderdagavond kreeg ik nog de opdracht om in de komende dagen, tot uiterlijk vanavond me 1,5 uur terug te trekken in mijn bench. Heerlijk, ik mag weer een keer… Ik grap nog even dat ik de bench dan wel naar de woonkamer schuif, omdat het op mijn slaapkamer echt koud is (14 graden), waarop Meester nog zegt “don’t temp me” 😈. Maar dat gun ik hem nu nog niet. Al kom ik hem uiteindelijk nog wel deels tegemoet.

Afgelopen dagen niet echt veel zin in, niet echt in de mood, zeker niet door een blessure die ik heb opgelopen. Maar vanochtend alles klaar gezet, bench onder bed vandaan, gordijnen dicht, verwarming aan en alvast wat speeltjes klaar gelegd om nadien mijn andere opdracht te volbrengen.
Ik had na het opstaan al mijn polsboeien om gedaan, ook om wat meer in de stemming te komen. Sta lekker relaxt op, maak een lekker ontbijt, klets nog wat aan de telefoon met mijn dinnetje en dan is het tijd om me terug te trekken.
Ik zet een timer voor 1 uur en 35 minuten later. Muziek aan, grote licht uit, bril af en ik kruip in de bench. Ik krul mezelf op en klik mijn boeien vast aan de tralies. En vind eigenlijk ontzettend snel mijn rust. Mijn rust om te ontspannen, te accepteren dat ik in de bench lig en dat het toch best fris is in mijn slaapkamer. Ondanks de verwarming op hoog, is het slechts 17 graden. Het is niet anders, accepteer het, hoe minder ik er aan denk, hoe minder ik er van merk…
Ik merk dat ik opgewonden ben. Ik voel dat ik nat ben. En na ongeveer een half uur schat ik, klik ik 1 boei los van de tralies en voel tussen mijn benen…. Ok, nat is een understatement….😳. Ik speel wat met mijn klit en voel al heel snel mijn orgasme zich opbouwen. Damn, lang geleden dat ik mezelf zo makkelijk kon klaarmaken… Zeker zo zonder speeltje. Ik besef me dat ik geen toestemming heb gevraagd om de klaarkomopdracht IN en TIJDENS de benchopdracht te doen, maar van de andere kant, die mocht ik zelf invullen wanneer en hoe… En dus ga ik door en heb mijn eerste orgasme zo te pakken. Wow, die was lekker. Maar goed, de klaarkomopdracht is wel dat ik het 2x achter elkaar moet doen. Dus heel even bijkomen maar. Mijn linkerhand zit nog steeds vast aan de tralies, maar ik heb maar 1 hand nodig om de Satisfyer te pakken en die aan te zetten. En ja hoor, de opbouw is al snel weer daar. Ik probeer het nog wat uit te stellen, maar het randje is onvermijdelijk. En ik rol in no-time over die rand heen, in een heftig spuitend orgasme…💥 Hell, wat was dit lekker!!!!
Ik rol me weer op mijn zij en de rest van de tijd lig ik heerlijk na te genieten in mijn bench. Rust in mijn hoofd en ook in mijn lijf. Als de timer gaat, kruip ik voorzichtig uit mijn bench en daarna met een lekkere pot thee op de bank. Vanmiddag lekker verder niets, deze blog schrijven en wat Netflixen. En gewoon rozig, ontspannen zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *