Benchopdracht

Benchopdracht

Eerder deze week had Meester al aangegeven dat het weer eens tijd werd voor een benchbezoekje. Ik had volgens hem toch veel te veel vrije tijd… Op donderdag krijg ik dan te horen dat ik die avond maar eens voor een uurtje de bench in mag. En om op te starten mag ik er dan 1,5 uur in (euh, dat is toch geen opstarten meer, dat is bijna de max tijd die ik tot nu in de bench heb doorgebracht…). Speeltje mee…

Door het bezoek aan Mystique kan ik die avond natuurlijk niet de benchopdracht doen, dus die schuift door naar vrijdag. Gelukkig niets in mijn planning staan. Dus zo tegen half 8 maak ik me klaar. De bench had ik eerder al opgezet, dus nu alleen kleren uit, boeien aan, speeltje pakken (ik neem mijn Satisfyer mee) en dan kruip ik de bench in. Ik zet een timer voor over een uur en een kwartier. Leg mijn telefoon en bril opzij en probeer even te ontspannen. Ik streel mezelf en voel tussen mijn benen. Damn, waarom word ik hier toch meteen zo geil van… Nou ja, ook maar beter, want ik moet in het eerste kwartier met mezelf spelen en klaarkomen. Dus Satisfyer aan en het lijkt heel makkelijk te gaan… Maar wacht even, zo snel wil ik niet klaarkomen… Dus ik zet ‘m stil en probeer mezelf weer wat rustiger te krijgen. Dat komt me even later duur te staan. Waar ik dacht dat ik wel zo weer mijn mood zou kunnen opvoeren, lukt dat op zich nog wel, maar het over het randje rollen wil maar niet lukken. WTF overkomt me nu. Ik zit er zo dicht tegen aan, maar doordat ik het mezelf net ontzegt heb, wil het nu maar niet lukken. Of ik de Satisfyer nou op een lage stand zet, of op de hoogste stand, het kost me uiteindelijk op zeker meer dan 10 minuten voordat ik eindelijk mijn orgasme krijg…
Doodmoe rol ik me op mijn rechterzij en krul me op. Ik voel me fijn en geborgen. Krijg rust in mijn hoofd en ben kalm. Ik val niet echt in slaap, maar rust wel uit. En als na een uur en kwartier mijn timer afgaat, ben ik heel rustig, bijna vredig. Maar in dit laatste kwartier moet ik nog een keer klaarkomen. Nu kost het me gelukkig niet zo veel tijd en vrij snel nadat ik de Satisfyer aan heb gezet, rol ik over mijn randje in een heftig orgasme. Nog even bijkomen en na 1,5 uur in totaal kruip ik weer mijn bench uit.
Fijn om weer in de bench te mogen. Het was helaas al weer meer dan een half jaar geleden. En bijzonder hoe ik er van de ene kant zo rustig in word, alles kan vergeten en volledig in mezelf keer en kalm ben, maar van de andere kant er ook zo mega geil van word. Ach, ik zal dit wel nooit gaan begrijpen. Hoeft ook eigenlijk niet. Onbelangrijk. Veel belangrijker is dat het fijn is!
P.S. toch eens even gaan kijken of ik een mooie, nieuwe bench kan kopen. Mijn huidige is al wat ouder en zet soms wat lastig in elkaar. Huidige benches hebben ook van die mooie zwarte coating over de tralies. Ziet er toch een stuk mooier uit. Ach, wie weet vraag ik het wel als verjaardagscadeau…


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *