Spontaan clubbezoek

Spontaan clubbezoek

In de afgelopen weken paar keer met Meester gehad over mijn nieuwe regels. Ik had het aangepaste document aan hem gestuurd op zijn verzoek, zodat hij evt. nog wat extra aanvullingen kon doen en daarna zouden we ze opnieuw ondertekenen. Maar Meester had het druk… Ik hield me keurig aan de regeltjes zoals we ze eerder hadden, met de 2 aanpassingen in het achterhoofd natuurlijk. Wat Meester verder zou verzinnen, ja daar kan ik me (nog) niet aan houden natuurlijk…😋
Het stangen van zijn kant zit er natuurlijk al weer lekker in. Voldoe ik keurig met iets meer dan 6000 stappen op een dag, krijg ik te horen, dat ik wel een student lijk… het is net aan voldoende, dus goed genoeg…
Leg ik zelf de lat eens niet zo extreem hoog, doet Meester het wel voor me…. Ik was al super trots op mezelf dat ik tot gisteren ALLE dagen meer dan 6000 stappen had gezet. Helaas is de reeks van 17 dagen achter elkaar gisteren verbroken…

Als ie gisteren aangeeft dat ie geen tijd heeft omdat ie naar Mystique gaat, grap ik nog dat ik wel mee had gekund. Op zijn reactie dat ik aan het werk ben, geef ik aan dat ik wel wat kan regelen. En zo stap ik 10 minuten later in mijn auto naar huis. Snel opfrissen, omkleden, spullen inpakken en hup naar Meester. Daar in de auto en op naar Mystique! Ik ben erg benieuwd, want hier ben ik nog niet eerder geweest.

Wat een mooie locatie! Een parenclub met elan. Na het omkleden, mijn boeien aanbieden. Eerst om mijn enkels, slotjes erop en dan op mijn knieën om mijn polsboeien om te krijgen. Klik en er gaat een extra knopje om… Ik ben in het bijzijn van Meester al redelijk onderdanig, maar als de boeien om zijn, gaat er nog een extra knopje om. Het is nu echt “hij bepaalt”.

We drinken wat aan de bar en Meester geeft me een rondleiding. Alles ziet er keurig uit. Het is nog redelijk rustig, al wordt er wel al wat gespeeld. Tijd om wat te gaan eten. De keuze voor mij is wat beperkt, maar met een lekker kopje pompoensoep, frietjes en een bakje salade heb ik toch lekker gegeten. Als we klaar zijn, sluiten P. en I. zich bij ons aan. Die ken ik natuurlijk nog van Try and Play. Leuk, in ieder geval nog 2 mensen die ik ken. Als ik zij gegeten hebben, is het tijd om naar de speelruimte te gaan en dus voor mij tijd om uit te kleden.

Ik ben een stuk rustiger dan bij Try and Play en het voelt toch wel weer bijna als vanouds. De floggers zwiepen over mijn rug. Ik weet dat het nodig is om mijn huid wat op te warmen, maar eigenlijk heb ik er zo niets mee met dat softe gedoe…😳Maar ik hoef het maar te denken of Meester pakt het zwaardere werk erbij. De singletails worden afgewisseld met de stropdas (kloteding).

Ik merk op gegeven moment dat er anders gezweept wordt, maar weet niet waarom. Als ik me op een gegeven moment omdraai, begrijp ik het… S. was me aan het zwepen ipv Meester. Geen idee waarom, maar goed. Ok, prima natuurlijk, ik heb daar niet echt wat over te zeggen natuurlijk. Dus ik geniet van het zwepen. En dan ineens voel ik toch weer de bekendere klappen en ja hoor, Meester heeft het weer overgenomen. Toch wel een verschil! Auw! Het is een soort gezamenlijke dans die je uitvoert. Stapje naar voren, passen op de plaats, af en toe til ik mijn benen een voor een op, draai in de rondte, sta stil, kijk Meester aan, en draai weer weg. Welke dans het precies is, daar ben ik nog niet echt over uit. De tango, de passo doble, salsa, kizomba… vertel het me maar. Maar dat het genieten is, dat staat als een paal boven water.

De ene zweep harder dan de andere, soms strelend over mijn huid, dan weer venijnig hard, me zacht rakend op mijn rug, of wrappend om mijn heupen. Ik omarm de pijn, ga er steeds meer in op, geniet en laat me meenemen naar andere wereld, terwijl ik toch met regelmaat contact zoek met Meester. En dan zijn daar de woorden “nog 10″… en ik wil nog zeggen, nee, niet nu al stoppen, ik kan nog veel meer hebben. Maar het stomme is, dat als die woorden zijn uitgesproken, er kennelijk een knopje omgaat en hoe verder we komen, hoe ongelooflijk veel meer pijn het doet. De 10e slag komt dan ook echt fucking mega hard binnen en ik zak zo goed als door mijn hoeven. Vlug klikt Meester me los en helpt ie me naar de bank waar ik mag bijkomen. Glaasje water drinken.
Maar zittend op de bank voelt niet goed voor me, dus ik kruip op mijn knieën en krul ineen en aan zijn voeten kom ik rustig aan weer terug.

Als de avond wat verder gevorderd is en Meester ook verder uitgespeeld is, vraagt ie of ik mee ga naar het bubbelbad. Euh, ja tuurlijk, graag zelfs. En dus liggen we niet veel later samen in het bubbelbad. Ok, dat had ik niet verwacht. Lekker het warme water langs mijn huid, strelend over mijn beurse plekken. En niet veel later heb ik tig orgasmes gehad (ja slettebak eerste klas) en een flinke mindfuck. Meester was op dreef met wat ie allemaal nog met me van plan is. Ik kan mijn borst natmaken… En kijk er eigenlijk ook wel naar uit. Wie weet… 

Het was wederom een fijne avond. Draag mijn marks met trots en zo blij dat ik weer terug ben bij Meester! Dank u voor deze mooie avond!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *