Stuiterbal

Stuiterbal

Een stuiterbal is een kleine massieve bal die gemaakt is van elastisch materiaal zoals rubber of silicoon. De bal stuitert na met kracht te zijn geworpen meerdere malen, waarbij hij soms onvoorspelbaar van richting verandert.

Je kent ze wel, die balletjes waar je vroeger toen je klein was mee speelde. Kan je vertellen dat ik me op dit moment voel als een stuiterbal…

Voelde me tot gisteravond eigenlijk nog redelijk relaxt. Was wel verbaasd dat het aan de andere kant zo stil was, maar dat was toch ook wel weer goed. Tot er dus rond half 9 een appje binnenkwam met de vraag of ik een beetje nerveus werd. Bam! Mijn hart zat meteen in mijn keel. Had ik eerst nog een keurige rusthartslag van rond de 60/62, steeg die meteen naar een dikke 75…
Het plagen van mij was begonnen. Ik ben ook zo makkelijk op de kast te krijgen en ik ben ook zo’n open boek. Zit ik een reactie te lezen (“Wie weet, je weet nooit aan wie je getoond wordt…”), en dan kom ik niet meer bij van het lachen om mezelf. Mijn gedachten vliegen alle kanten op, zal ik gaan reageren, nee toch maar niet, is niet slim. Ja maar, als ik niet reageer, dat is ook niet goed.
Ik weet dat er met me “gesold” wordt op dat moment en wel of niet reageren, maakt eigenlijk niet uit. F. weet toch al wat het met me doet en daar haalt ie zijn voldoening al uit…

En even vluchtig tussendoor krijg ik ook nog de opmerking “vanaf heden geen handelingen meer verrichten die jouw lustgevoelens kunnen verzachten of weghalen”. Heerlijk!!!! Al had ik het niet eens in mijn hoofd gehaald om daar alleen al aan te denken of ├╝berhaupt met mezelf te spelen…

Maar goed, mijn gedachten en gevoelens zijn weer alle kanten aan het opgaan. Ik ben onrustig, heb een onrustige nacht achter de rug… Als dit een voorbode is voor aankomende nacht, dan vrees ik dat ik weinig zal slapen komende nacht. Vandaag nog werken… en dan nog 1 nachtje slapen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *