Zenuwachtig…

Zenuwachtig…

Normaal heb ik best wel een beetje gezonde spanning voor een afspraak met F. Blijft toch altijd beetje spannend wat er zal gaan gebeuren. En gezonde spanning is goed. Het geeft ook aan dat ik er naar uit kijk en er zin in heb.

Schreef ik vorige keer nog dat het nog 11 nachtjes slapen was, nu is het nog maar 4 nachtjes slapen…
En heel eerlijk, als ik er nu aan denk, krijg ik toch echt wel mega kriebels. De gezonde spanning is er nu al (normaal pas de avond ervoor en de ochtend zelf). Dus ik vrees dat de gezonde spanning zich enorm gaat opbouwen deze week… Ik ben ook een goede in mezelf opjutten…

Vooralsnog gaan de chatberichten in de afgelopen dagen gelukkig nog over koetjes en kalfjes, maar F. kennende zal dat in de komende dagen wel gaan veranderen (of juist niet en is het gewoon een grote mindfuck…).

Wordt vervolgd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *