Eerste keer in de bench…

Eerste keer in de bench…

Gisteren aan het eind van de middag had ik Meester om toestemming gevraagd om met mezelf te mogen spelen (met speeltje, en te mogen klaarkomen). Helaas kwam er geen reactie, sterker, hij las het hele bericht niet eens… Op een of andere manier frustreerde mij dat enorm. Had het al wat “laat” gevraagd, en door het uitblijven van een reactie, liep bij mij de geilheid alleen maar op. Ook al ging ik een uur in het park wandelen, het werd niet minder. Dus ging ik zwaar gefrustreerd naar bed. Sliep onrustig en in de ochtend werd ik mega geil wakker… Nou dat zou wat worden vandaag.

Vanochtend stuurde ik een appje naar Meester dat zijn antwoord op mijn verzoek helder was…. Door zijn geen-reactie, wist ik dat er geen pleziertjes voor mij in zouden zitten. Ik wenste hem een fijne zondag en ging op pad voor een motorrit.

Begin van de middag kreeg ik reactie van Meester en mijn onderbuik was meteen weer van slag. Damn, het was net een beetje gezakt… Ik kreeg de opdracht om in de avond mijn bench te voorschijn te halen en mezelf een uurtje op te sluiten. Hij wilde natuurlijk wel bewijs zien van dat ik er daadwerkelijk in zat. Na het uur mocht ik dan met mezelf spelen, met een speeltje, maar ik moest wel minstens 2 keer klaarkomen.

Met een grote grijns en kriebels in mijn buik stapte ik weer op de motor. De zon ging zowaar ook nog een beetje schijnen 🌤️. Het was ineens een stuk warmer…. Na thuiskomst eerst maar even bijkomen en wat eten. Ik had ondertussen de slaapkamer een beetje verwarmd, want die is normaal mega koud en om dan naakt (met slechts 1 kledingstuk aan) een uur in de bench te liggen, zou ik niet volhouden.

Alles lag klaar, inclusief mijn speeltje (de European Wand), dus kleedde ik me uit, ging op mijn knieën zitten en deed mijn polsboeien om. Ik had mijn laptop klaar gezet, zodat ik op afstand een foto kon maken als bewijs. Timer ingesteld op mijn telefoon, muziekje op de achtergrond. Ik kroop in de bench, en deed ‘m compleet dicht met de schuifjes. Met de muis van de laptop in de bench maakte ik een paar foto’s.

Daarna muis aan de kant, bril af en ik krulde me op op mijn zij. Maar ik kon de rust niet vinden….
Ik draaide me in een compacte humble positie, met mijn kont naar achteren, maar ook dat bracht geen rust. In de stool houding, helaas ook niet… De rust wilde maar niet komen, sterker, ik werd met de minuut geiler in de bench, mijn ademhaling was snel, mijn hart klopte in mijn keel. En nee, het was niet van angst, het was mijn eigen opgewondenheid…

Ik draaide me uiteindelijk op mijn rug. Moest daarbij wel mijn voeten omhoog doen, anders paste het natuurlijk niet. En lag zo enorm exposed met mijn kutje open en bloot. En ja, het maakte me zo mogelijk nog geiler, maar ik werd wel rustiger. 

Bleef zo een minuut of 15-20 liggen en werd helemaal rustig. Kleddernatte kut, maar wel rustig. Daarna nog een half uurtje of zo op mijn zij gelegen, waarna de timer afliep en ik de bench uit mocht kruipen.
Ik ging op bed liggen, pakte de European Wand en binnen no time kwam ik echt mega heftig klaar. Damn, het was maar goed dat er een handdoek klaar lag. Maar zelfs die was doorweekt… Even bijkomen en daarna weer door. Het duurde nu iets langer, maar mijn orgasme was er zeker niet minder om. Wederom kwam ik mega heftig klaar! Ok, dit was overduidelijk een super ontlading!!!

Ben nog een half uur in mijn bed blijven liggen om bij te komen. Ik was kapot. Nu zit ik heerlijk relaxt, ontspannen, deze blog te schrijven. Grote grijns op mijn gezicht, mijn ogen zacht en ontspannen. Lichte krampjes in mijn onderbuik, maar niet meer dat mega onrustige, frustrerende gevoel.

Dank Meester voor deze opdracht. Ik hoop dat u trots bent op uw sletje… 🙇‍♀️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *