F*ck-it lijstje deel 7

F*ck-it lijstje deel 7

En ook deze week is het weer tijd voor de wekelijkse update van mijn F*ck-it lijstje. Het einde komt in zicht…

Zware suspension in combi met pijn en lust: ofwel een zeer lastige en stevige bondage waarbij ik in de lucht hang en dan in combi met pijn en gedwongen orgasmes dan wel seksueel gebruikt worden. Ik hou van touwtjes (al is het al weer even geleden dat ik ze gevoeld heb) en kan heerlijk wegzweven bij een suspension. Maar nu dus de combi van een ongemakkelijke bondage, waarbij ik ook nog extra getriggerd word met pijn en lust. En dan loslaten en me overgeven…

Recentelijk heb ik ook al weer een paar keer in de touwtjes gezeten en gehangen. Zag een oproep op FL voorbij komen van een dame die graag weer veel wilde oefenen met touwtjes, zonder spel verder. Puur voor het verbeteren van haar techniek. Meester vond het goed, die is wat minder bedreven erin.
Dus zo geschiedde het dat ik 3 weken geleden in een niet al te comfortabele houding vast lag in de touwen…

Een week later hing ik bij haar thuis zelfs in een suspension. En ja, je moet echt loslaten op het moment dat je omhoog getakeld wordt. Want de touwen gaan natuurlijk wat snijden in je huid, omdat je ineens met al je gewicht op die touwtjes ligt. Ontspannen en loslaten is hierbij echt het devies. 

Maar terug naar mijn F*ck-it lijstje. Hoe heerlijk moet het zijn om in een lastige suspension te hangen, geen kant op te kunnen en dan uitgedaagd te worden met zwepen, of om gedwongen orgasmes te krijgen en seksueel gebruikt te worden, als een echt sletje… 🙈

De ultieme test op het gebied van loslaten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *