F*ck-it lijstje deel 8

F*ck-it lijstje deel 8

Het is bijna eind van de week en er moet nog een blogje verschijnen…. Dus maar rap in de pen klimmen.

Ik heb het liefst dat bdsm als een rode draad door mijn leven loopt. Altijd sluimerend op de achtergrond. Daarom vind ik het ook zo fijn dat ik nu regeltjes heb waardoor, voor mij, Meester altijd wel aanwezig is, ondanks dat we niet samen zijn. Ik wil hem natuurlijk niet teleurstellen en dus hou ik me dan ook (bijna) altijd aan die regels.

Het onderwerp van vandaag is er 1 in het verlengde.

48 uur (of langer) volledige overgave: 2 dagen lang alleen maar bezig zijn met mijn Meester en wat hem behaagt. Geen benul van tijd of andere dingen in de wereld, geen telefoon, niet denken, maar alleen maar bezig zijn met dienen en pleasen. Geen escapes, alles staat in het teken van dienen en pleasen, geen grenzen (als alleen de paar harde), alles doen wat Meester van mij verlangt. Volledige overgave…

Hoe mooi is het om ff volledig uit te staan, en slechts de focus te hebben op 1 “ding”, in dit geval dan Meester (is natuurlijk geen “ding”, maar je begrijpt wat ik bedoel…😄).
En nee, daar hoeft geen continu spel in te zijn. Gewoon fijn om voor Meester te zorgen, te koken, drinken te verzorgen, aan zijn voeten zitten als ie aan het werk is, of tv kijkt of zo. Maar uiteraard wel beschikbaar zijn voor de pleziertjes van Meester (welke dat dan ook mogen zijn).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *