Genitale piercings

Genitale piercings

Reeds op 24 maart 2021 schreef ik al in mijn posting F*ck-it lijstje deel 3 dat ik heel graag genitale piercings wilde hebben. Een clithood piercing of piercings in mijn buitenste schaamlippen. Die clithood piercing zal bij mij niet mooi zijn. Mijn clit zit heel erg goed verstopt onder mijn buitenste schaamlippen en de vraag is of dat dan wel mooi is met een piercing. Maar ik heb mooie buitenste schaamlippen, die ook alles fijn verbergen, dus wat is er mooier dan die versieren met een sieraad! Zoals gezegd, ik riep het al het tijdje, maar in mijn update van maart van dit jaar schreef ik al dat ze in juni gezet zouden gaan worden. Waarom dan pas juni… nou heel simpel. Ik heb eind mei nog meegedaan aan de Roparun als begeleidende fietser. En het leek me niet verstandig om met net gezette piercings meteen 200 km in 2 dagen te gaan fietsen…🙈
Ik had al aan _Mr_Nice_ gevraagd of hij ze wilde zetten bij me. En dat wilde hij zeker! En dus was het een kwestie van datum prikken na de Roparun, maar ook weer vroeg genoeg zodat mijn piercings genezen zijn voordat ik op vakantie ga…

Zaterdag was het dan zover… Ik ging lekker bij dinnetje N. eten (pannenkoeken met de kids) en iets na 6 uur stapten we in de auto op weg. Aangekomen gezellig even zitten kletsen in de tuin (het was er warm genoeg voor). En dan is het tijd om tot actie over te gaan. Ik ben eigenlijk nog best wel relaxt. Heb er vandaag overdag geen tijd voor gehad om er veel aan te denken en me dus druk te maken. En ik ga het maar gewoon over me heen laten komen…
_Mr_Nice_ legt me uit hoe hij alles gaat doen (waarop ik hem op het hart druk dat hij me de naald echt niet moet laten zien…). Ik ga met mijn blote kut voor hem staan, en hij meet het e.e.a. af. Daarna op de tafel en daar nog eens meten en de juiste plekken aftekenen (beetje awkward om zo met mijn benen wijd te liggen voor een bekende, maar goed 🙈). Nog even een testje met neppiercings om te zien of ze mooi zichtbaar zijn en het aftekenen dus goed is gedaan.
Dinnetjes N. en N. komen binnen om mij te ondersteunen. Aan iedere zijde iemand. Zo fijn en zo ontzettend lief!!! 🥰 En dan is daar het moment van de eerste prik. Ik voel eerst dat mijn huid in een tangetje zit en wat strakker getrokken wordt. _Mr_Nice_ kondigt de prik aan en daar is ie… Auw, puf, puf, puf, doorademen… laat de pijn maar weer zakken… Even zakken en dan moet nog het ringetje erdoor. Ook weer even een lichte pijn, maar deze valt gelukkig mee en dan is gewoon de eerste piercing gezet!!! Wow, wat ben ik nu al trots op mezelf. De eerste is aan de voorkant op mijn linker schaamlip gezet. Was nog even de vraag of _Mr_Nice_ gemeen zou doen, door eerst 2 aan 1 kant te zetten, zodat ik per definitie door zou moeten voor 3 en 4. Maar toch doet ie dat niet, en zet de 2e dus aan de voorkant op mijn rechter schaamlip. Ook nu is het weer auw, puf, puf, puf, doorademen…. en de pijn zakt weer weg.

Nummer 3 doet al een stukje zeerder. Ik gooi er nu ook een “Fuck” uit, maar kennelijk is dat heel normaal, want de anderen hebben het niet eens opgemerkt. En ik nog wel sorry zeggen omdat ik gevloekt heb…
En dan is daar dan de laatste piercing die gezet moet gaan worden. Ik ben eigenlijk nog steeds heel erg kalm en rustig (bleek naderhand ook, want mijn hartslag en ademhaling zijn nauwelijks veranderd tijdens het zetten volgens mijn sporthorloge). Fuck, nummer 4 doet wel echt zeer… 🤬 En deze “fuck” komt er dan ook best wel heftig uit. Maar ook nu weer puf, puf, puf, doorademen en de pijn zakt weer. Het ringetje erdoor doet even wat zeerder, maar ze zitten er nu wel alle 4 in!!!!

Even schoonmaken, en verzorgen. Rustig liggend bijkomen. Daarna voorzichtig gaan staan en _Mr_Nice_ krijgt een hele dikke knuffel van me! Wat ging dit netjes, soepel en zonder al te veel pijn. Het was te doen. Ik krijg nog een kleine nabloeding bij 1 van de piercings, maar ook dat wordt netjes verzorgd. Ik bekijk de foto’s die gemaakt zijn. Oh wow, dat is mijn kut met die 4 piercings. Zo ontzettend mooi en gaaf!
We kletsen gezellig na in de tuin onder het genot van een glaasje rosé (die heb ik wel verdiend) en wat knabbels.

En dan is daar dan vanavond eindelijk het moment dat ik ze aan E. kan laten zien. Ik heb het een totale verrassing laten zijn. Niemand wist dat ik die piercings ging laten zetten, behalve de mensen die er bij waren. Tikje bang dat als het niet zou lukken, ik dan wellicht mensen ging teleurstellen, dus dan maar beter tegen niemand vooraf iets zeggen.

Als we binnen zijn, wil E. eigenlijk wel een beetje vozen, maar ik probeer hem nog even af te weren. Geen handen richting mijn kruis nu… Maar uiteindelijk trek ik dan mijn rokje uit en mijn slip… En E. heeft zo mooi zicht op mijn kutje MET piercings nu… Je ziet de verbazing op zijn gezicht. Dit had ie niet verwacht. Al weet ie dat ik dit al heel lang wil. Hij vindt het mooi en geil! En ik ben nog trotser! Ik was er al super blij mee, maar nu nog een tikje extra! Uiteraard uitgebreid vertellen hoe het gegaan is. En dat het me dus eigenlijk heel erg mee viel. Maar de verrassing is in ieder geval gelukt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *