Eerste spanking

Eerste spanking

En het jezelf pijnigen door niet te praten

E. kan echt heerlijk koken en doet dat graag. Dus zat ik gisteravond aan zijn tafel te genieten van een heerlijke tonijncarpaccio vooraf en als hoofdgerecht pasta met zalm en salade erbij. Als toetje dit keer een ieniemini bakje Mona ChocoDreams… mjammie. Het was weer puur genieten.

Vanavond maar eens samen filmpje kijken. En voor het gemak gekozen voor de SM Rechter. Een film die ik graag eens wilde zien. Voor E. zou het de tweede keer zijn, maar ach er zullen je dan altijd nieuwe details opvallen. Ik kroop heerlijk op de bank tegen E. aan. Knus, geborgen, even een aai over mijn bol en een kus op mijn haren. Ik voelde me goed. De film heeft me met zijn sm-beelden niet echt geshockeerd. Daarvoor heb ik al wel het een en ander op internet gezien. Het enige waar ik echt niet naar kon kijken was het naalden zetten. Daar kan ik gewoon niet tegen……
Ik vond het een heel mooie film, met name het laatste deel waarin Magda zo opkomt voor haar man Koen, die haar het ultieme geschenk heeft gegeven. En het moment waarop dochter opstapt, omdat ze het seksuele gedrag van haar ouders niet kan accepteren, maar waarop ze later terugkomt als ze inziet dat alles uit liefde werd gedaan.
En dat is voor mij ook meteen de crux. Ik heb een hele dominante vader gehad, waar ik het erg moeilijk mee heb gehad. Maar in die verhouding koos ik er niet vrijwillig voor om onderworpen te worden. En dat is binnen bdsm zo anders. Daar kies ik er zelf voor en gebeurt het in onderling vertrouwen, liefde en genegenheid.

We kletsen wat na en ik draai me om naar E. Ik daag hem graag wat uit. Kus hem, plaag hem, maar bied ook mijn tong aan. E. blijft wat terughoudend en dat is voor mij het moment dat ik wat onzeker word. Ik wil hem graag pleasen, maar krijg nu ff geen response. Dan komt de vraag hoe het staat met mijn blauwe plek op mijn rechterbil. Die heeft hij nog niet gezien. Ik maak de opmerking dat die er nog wel zit en op de vraag om ‘m te laten zien, antwoord ik ontkennend. Ik ben nu echt in uitdagende modus. Dat me dat even later zuur komt te staan, heb ik dan ook zelf in de hand gehad. E. pakt me stevig vast en legt me over zijn schoot. Hij tilt mijn rok op, trekt mijn panty omlaag en bekijkt de blauwe plek. Streelt er zachtjes over en zegt dat het best wel mee valt.
Toch heeft ie me niet voldoende “overwonnen”, dus ik zoen hem, tease wat en probeer hem in zijn nek te zoenen, wat me keer op keer niet lukt. Iedere keer is hij me te slim af. Damn…… E. heeft er genoeg van, legt me wederom over zijn schoot heen, tilt mijn rok op en geeft me een ferme tik op mijn rechterbil. Auw, die kwam aan. En pets daar volgt de volgende op mijn linkerbil. Mijn lichaam verzet zich. Wil zich afzetten tegen deze pijn, maar E. houdt me stevig vast. Ik kan even geen kant op. En vraag me af, of dit hetgeen is wat ik wil. De tetsen op mijn billen volgen zich op en na een paar keer, geeft mijn lichaam zich over. Ontspan ik en laat het over me heen komen. Ik ervaar een onwijze innnerlijke rust en een warm gevoel zakt in mijn onderbuik. Nee, ga me niet vertellen dat ik hier echt opgewonden van word. Wat een dubbele gedachte……
Na deze (lichte) spanking, streelt E. mijn billen, neemt me in zijn armen en streelt me teder over mijn haren en mijn gezicht. En ik zak even weg. Mijn billen gloeien enorm.

In bed blijf ik me verbazen over de kunst van E. om me zonder seksueel aan te raken, toch een geil gevoel te kunnen geven. Ik zak weg in mijn onderdanige gevoel als ik zijn dwingende stem hoor, die me vraagt of ik al opgewonden ben. Ik durf het bevestigende antwoord niet hardop uit te spreken. Teveel schroom uit mijn verleden. Ik ben tenslotte toch een net opgevoede vrouw met manieren en niet een geil meisje……
Dat me dat uiteindelijk nog zuurder komt te staan, omdat ik mezelf mag, maar niet durf te bevredigen en E. het zeker niet voor me doet, is een harde dobber om te slikken. Maar ik zal het er voor nu mee moeten doen. Ik heb een mooi pad om te bewandelen en te leren om open te zijn over mijn gevoel, mijn emoties, maar zeker ook mijn seksuele behoeftes.

Mijn worsteling met mijn gevoelens, mijn geilheid, maar er niet open over durven spreken. Het aanbieden van mezelf aan E., maar ook mijn onzekere reacties. Het reageren op zijn stem, zijn hand die aan mijn haar trekt of het feit dat ie op het puntje van mijn tong bijt en ik dan volledig wegzak. Het is voor hem iets moois en hij geniet er met volle teugen van.

En ik, ik pijnig mezelf uiteindelijk omdat mijn seksuele verlangens, mijn behoefte om bevrediging te krijgen, niet door E. gehonoreerd zullen worden. Ik mag het zelf doen, maar dat durf ik weer niet. Grrrr, waarom doe ik dit mezelf aan. Ben ik dan echt zo’n masochist……

Nu vandaag, nadat ik een paar uurtjes thuis was, werd ik overmand door emoties. In de stilte van mijn eigen appartement, durf ik toe te geven aan wat de afgelopen avond/nacht bij mij heeft losgemaakt. Ik wil huilen, mijn emoties de vrije loop laten. Ik voel me mega goed, en het huilen is dan ook geen negatieve uiting.
Ik besluit om lekker naar het strand te gaan. Even uitwaaien, mijn gevoelens de ruimte geven en mijn tranen de vrije loop. Al met al loop ik 2 uur over het strand en door de duinen en ik voel me daarna zo intens gelukkig en rustig. Ik voel me supergoed en bij thuiskomst bekijk ik nog maar eens vol trots mijn mooie blauwe plekken op beide billen van de spanking.

1 reactie

Eén troost, je bent niet de enige die met haar gevoelens worstelt. Mijn parel kampt met dezelfde "problemen". 't Is een kwestie van tijd en vertrouwen (in jezelf en je partner) krijgen.

Heel veel succes voor de toekomst gewenst.

Groeten,
Lex.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *